Cheap Accommodation

by

Picture 2

A partnership of two architects, Pieter Peerlings and Silvia Mertens, have recently completed a clever office, residence and studio for themselves which is located in the former red-light district. They took a 2.4-meter (7 feet 10 inches) wide space between two buildings, erected a steel skeleton in it and installed four wooden floors, one each for work, dining, relaxing and sleeping, plus a bath tub on the roof.

 

 

Picture 3

 

A one-piece staircase connects the floors. The walls are all glass, allowing light in and creating a feel of space. Each floor is lit with different colors to stick with the red light district theme.

 

Picture 4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: